Cookies toestemming

ACM ConsuWijzer gebruikt cookies alleen om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonsgegevens op en delen geen data met derden.

Aanbieders online kaarten dagattracties passen bedenktijd aan

| Nieuwsbericht

Aanbieders van online toegangskaarten voor dagattracties passen de bedenktijd op hun website aan. Uit onderzoek van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) bleek dat de aanbieders geen bedenktijd boden voor kaarten zonder datum. De aanbieders hebben hun bedenktijd op de websites aangepast na het optreden van de ACM.

Bedenktijd bij toegangskaarten voor dagattracties

Bij online aankopen geldt een bedenktijd van 14 dagen. Voor sommige producten geldt deze bedenktijd niet. De aanbieders van de online toegangskaarten boden geen bedenktijd bij de verkoop van toegangskaarten. De ACM heeft de regels uitgelegd. Bestelt u toegangskaarten voor een dagattractie zonder specifieke datum? Dan hebt u recht op een bedenktermijn van 14 dagen.

Zijn de toegangskaarten alleen geldig op een specifieke datum? Dan geldt er geen bedenktermijn. De aanbieders hebben de bedenktijd op de websites aangepast.

Denkt u dat een bedrijf zich niet aan de regels houdt?

Meld het bij ons. ACM ConsuWijzer is het consumentenloket van de ACM. Uw melding helpt ons om te zien waar wij iets aan moeten doen.