Privacy

Wat doen wij met uw persoonsgegevens?

Neemt u contact met ons op? Dan vragen we uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Als u ons belt stellen we u ook een aantal aanvullende vragen. Bijvoorbeeld waar u het product gekocht hebt. Of wanneer u het abonnement hebt afgesloten. Deze gegevens registreren we namens de Autoriteit Consument en Markt (ACM). ConsuWijzer is het consumentenloket van de ACM.

Waarom registreren wij uw gegevens?

Dit doen we om twee redenen:

  • Belt of mailt u ons nog een keer? Dan kunnen wij zien wat er in het eerdere contact besproken is. U hoeft dan niet nog een keer uw hele situatie uit te leggen.
  • De informatie die u geeft is belangrijk voor het werk van toezichthouder ACM. Deze gebruikt uw vragen, meldingen en klachten om te zien of bedrijven zich aan de regels houden. Om vast te stellen of een bedrijf zich aan de regels houdt is onderzoek nodig. Heeft de ACM  meer informatie nodig voor onderzoek? Dan kan het voorkomen dat wij u bellen. Wij vragen u dan of u een verklaring af wilt geven. Op die manier werkt u mee aan het onderzoek.

Ben ik verplicht om mijn persoonsgegevens te geven?

Nee, u bent niet verplicht uw persoonsgegevens te geven. Stuurt u uw vraag of klacht via het contactformulier op de website? Dan moet u wel uw e-mailadres en telefoonnummer geven. Soms hebben wij namelijk meer informatie nodig om u een goed advies te kunnen geven. Een medewerker van ConsuWijzer kan u dan bellen of mailen.

Uw gesprek nemen we op

Uw gesprek met ons nemen we op. Sommige van deze gesprekken gebruiken we om de kwaliteit van onze gesprekken vast te stellen en te verbeteren. Na 6 maanden verwijderen we de gespreksopnamen.

Wet Bescherming Persoonsgegevens

Wij hebben onze verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. De melding is bij de Autoriteit Persoonsgegevens opgenomen onder meldingsnummer m1464941. We delen uw gegevens niet met andere organisaties, tenzij u daar toestemming voor geeft.

Forward

Vraag of klacht? Bel ons!

088 - 0 70 70 70

5 dagen per week van
8.30-17.30u, tarief 088-nummer