Iets vragen of melden?

Bijzondere vraag of klacht? Durf te melden

durftemelden

Soms kan het zijn dat u iets niet bij ConsuWijzer durft te melden. Bijvoorbeeld omdat u zich schaamt omdat u in een verkooptruc bent getrapt. Of omdat u niet goed durft te klagen over de garantie op een seksspeeltje of een ander erotisch artikel. Weet dat u al dit soort meldingen in vertrouwen bij ConsuWijzer kunt melden. Wij vinden niets raar. ConsuWijzer wil u alleen praktisch advies geven over uw rechten. Zodat u de verkoper aan kunt spreken en deze er niet zomaar mee wegkomt omdat u zich schaamt.

De ConsuWijzer-Top 10: klachten die u liever in vertrouwen meldt

Weet dat als u een probleem hebt met een product of dienst, u meestal niet de enige bent. ConsuWijzer zocht online naar meldingen van consumenten die ze misschien liever in vertrouwen melden. Op basis van die meldingen stelde ConsuWijzer een top 10 samen. Dus denkt u nog steeds dat u de enige bent met een bijzondere vraag of klacht? Bekijk dan de top 10.

Durf uw klacht te melden

Uw signalen zijn belangrijk voor toezichthouder ACM (Autoriteit Consument & Markt). ConsuWijzer is het consumentenloket van ACM. Bij ConsuWijzer behandelen wij al uw vragen en klachten over uw rechten als consument in vertrouwen. ACM kan als toezichthouder optreden tegen bedrijven die zich niet aan de regels houden. Wat voor product of dienst ze ook verkopen. Daarom is het belangrijk dat u uw klacht durft te melden bij ons. Zodat ACM ziet waar het niet goed gaat in de markt. Het zou zonde zijn als ACM nooit tegen bepaalde problemen optreedt, omdat niemand er ooit over klaagt.

Laat bedrijven geen misbruik maken van uw schaamte! Kom in actie

Het kan zijn dat sommige bedrijven misbruik maken van uw gevoelens. Zij verwachten misschien dat u bij een probleem met een bepaald product of dienst niet zo snel in actie durft te komen. Daarom is het belangrijk dat u bedrijven altijd aanspreekt op de regels. Want het consumentenrecht geldt ook voor producten en diensten die u liever in vertrouwen meldt. Komt u er met de verkoper niet uit? Geef dan een signaal af aan ConsuWijzer.

 

Iets vragen of melden?

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:30 uur

Bel ons

088 0 70 70 70

Mail ons

Ik wil iets vragen

Ik wil iets melden

Reactie binnen 6 werkdagen

App ons

06 52 52 70 06

Reactie binnen een uur

Over appen met ConsuWijzer