Cookies toestemming

ACM ConsuWijzer gebruikt cookies alleen om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. We slaan geen persoonsgegevens op en delen geen data met derden.

Uw melding over een online platform of dienst

Denkt u dat een online dienst of platform zich niet aan de regels houdt? Is uw account bijvoorbeeld geblokkeerd of doen ze niks tegen illegale of haatzaaiende content? Of hebt u problemen met advertenties, aanbevelingen of klachtenprocedures? Meld het bij ons.

  • 1 Huidige: Waarover gaat uw melding?
  • 2 Onvoltooid: Uw melding
  • 3 Onvoltooid: Uw gegevens
Waarover gaat uw melding?*
Op een online marktplaats kunt u producten of diensten kopen van verschillende verkopers op 1 plek. In sommige webshops is dit ook het geval. Als de webshop waar u melding over gaat alleen zelf producten verkoopt, kies dan de optie 'Mijn melding gaat niet over één van bovenstaande diensten'.
U kunt een zoekmachine gebruiken om naar online pagina’s te zoeken. Op een vergelijkingssite kunt u producten of diensten met elkaar vergelijken en soms kopen.
Een videodeelplatform is een website of app waar u video’s kunt uploaden, delen en bekijken.
Via een chatdienst kunt u online berichten aan elkaar sturen.
Via sociale media deelt u online berichten, video’s of foto’s met andere gebruikers.
Op een clouddienst kunt u informatie online opslaan. Een hostingplatform slaat ook online informatie op. Verder zorgt een hostingdienst dat een website of app bereikbaar is voor internetgebruikers.
Uw melding gaat over een ander onderwerp dan waar dit formulier voor bedoeld is. U wordt na het klikken op 'Volgende' verwezen naar een ander formulier.