Ik heb een geheim nummer. Kan degene die ik bel mijn nummer zien?

Wat een geheim nummer precies is, verschilt per aanbieder. Wilt u dat mensen die u belt uw nummer niet kunnen zien? Dan zijn er drie mogelijkheden. U kunt zelf wat instellen in uw mobiele telefoon. U kunt ook uw aanbieder vragen om een bepaalde blokkering voor u in te stellen. U moet dan heel precies aangeven welke.

U maakt zelf uw telefoonnummer onzichtbaar in het scherm van de telefoon waar u naar belt

U kunt bepaalde instellingen veranderen in uw telefoon. U kunt op deze manier iedere keer dat u belt, besluiten om uw telefoonnummer zichtbaar te maken of juist onzichtbaar. Hoe u dit moet doen, leest u in de gebruiksaanwijzing van uw telefoon.

Uw aanbieder maakt uw nummer onzichtbaar in het scherm van de telefoon waar u naar belt

U kunt uw aanbieder vragen om uw nummerherkenning uit te zetten. Mensen naar wie u belt, kunnen dan niet uw telefoonnummer zien.

Uw aanbieder toont uw nummer niet op telefoonrekeningen

U kunt uw aanbieder vragen om uw vermelding op gespecificeerde rekeningen te blokkeren. Mensen die u bellen kunnen uw nummer dan niet helemaal zien op hun gespecificeerde telefoonrekening. Op een gespecificeerde rekening staan normaliter de telefoonnummers die gebeld zijn. Als u dat blokkeert, ziet iemand alleen de eerste 6 cijfers van uw telefoonnummer. Bijvoorbeeld: 064587****.

Heeft deze informatie u geholpen?

Forward