Nieuwsbericht

Nu op denkmee.acm.nl: uw mening over onduidelijke prijzen en voorwaarden

22-01-16nieuwsbericht

Hebt u wel eens te maken gehad met bijkomende kosten als u online iets aan het bestellen bent? Zo ja, bij wat voor producten en diensten? En haakt u dan af of koopt u het toch? De toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) hoort graag de ervaringen van consumenten. Daarom organiseert zij de actie ‘Denk mee met ACM’.

"Denk mee met ACM"

Deze oproep hoort bij de actie ‘Denk mee met ACM’. Tot en met 20 februari kunt u namelijk direct uw mening delen met ACM. ConsuWijzer is het consumentenloket van ACM. De toezichthouder heeft namelijk bekend gemaakt welke problemen zij in 2016 en 2017 gaat aanpakken. En is benieuwd naar uw ervaringen hiermee.

Deel nu uw mening via:

U kunt uw idee of oplossing op deze site meteen vertellen aan een medewerker van ACM. U kunt ook de reacties van andere afzenders zien en daarop reageren. Bijvoorbeeld van bedrijven, advocaten of consumentenorganisaties.

U kunt dan reacties van andere consumenten lezen en daar op reageren.

De andere thema’s waarover u de komende weken kunt meepraten zijn: de online consument, samenwerking in de zorg, energiemarkt in transitie, havens en transport en overheid en markt.

Uw mening is belangrijk

Uw informatie en ideeën helpen ACM om de problemen zo goed mogelijk aan te pakken. Maar ook om de informatie op de website van ConsuWijzer te verbeteren. Dus denk met ons mee!