Nieuwsbericht

Deze week op denkmee.acm.nl: uw mening over overstappen energie en privacy & apps

10-02-14nieuwsbericht

Dit is een artikel uit 2014. De informatie is mogelijk verouderd. Zoekt u actuele informatie? Kijk dan in de blauwe kolom aan de rechterkant van dit artikel. Daar staan links naar meer informatie over dit onderwerp.

U een leuke gratis app op uw smartphone, het bedrijf achter de app uw persoonlijke gegevens. Vindt u dat een goede deal? En wat houdt u tegen om te wisselen van energieleverancier? Dat zijn thema’s die deze week centraal staan in de 6-weekse actie "Denk mee met ACM". Laat ACM (Autoriteit Consument & Markt) dus nog deze week uw mening of idee hierover horen. Dat kan online via denkmee.acm.nl

Log nu in op denkmee.acm.nl. Dat kan simpel en snel via uw profiel op Facebook. Of rechtstreeks via de site.

Over de actie "Denk mee met ACM"

Tot 15 maart 2014 kunt u uw mening of idee direct delen met de toezichthouder achter ConsuWijzer. Via denkmee.acm.nl gaat ACM namelijk 6 weken lang het gesprek met u aan over de aanpak van de thema’s op haar Agenda 2014-2015.

Uw bijdrage telt

Uw informatie helpt ACM om deze problemen zo goed mogelijk aan te pakken. Uw informatie kan zij bijvoorbeeld gebruiken in onderzoeken. Of om de voorlichting vanuit ConsuWijzer te verbeteren.