Keurmerk aanmelden

Informatie voor keurmerkeigenaren

Wilt u zich als keurmerkeigenaar graag onderscheiden van het woud aan keurmerken in Nederland? Meldt u zich dan aan voor de onafhankelijke keurmerkentoets die wordt uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie.

De toets is ook geschikt voor andere kwaliteitsregelingen voor consumenten, zoals erkenningsregelingen en certificaten, die een beeld- of woordmerk gebruiken. De kosten voor de toets bedragen ongeveer 1450 euro inclusief btw. De toetsresultaten zijn drie jaar geldig. Nadat de toetsresultaten bekend zijn kunt u ervoor kiezen om deze te publiceren op ConsuWijzer. Daarmee maakt u de kwaliteit van uw keurmerk openbaar aan de consument zodat deze een goed geïnformeerde keuze kan maken.

Deze site zal zich continu blijven uitbreiden doordat steeds meer keurmerken zich aanmelden. Wilt u ook in aanmerking komen voor publicatie op ConsuWijzer?

U kunt zich aanmelden door het aanmeldingsformulier in pdf-formaat te downloaden. Het formulier is digitaal in te vullen en op te slaan. Bent u al geaccrediteerd? Dan hoeft u geen toets meer af te leggen. Wel kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden voor publicatie op ConsuWijzer.

Stuur het ingevulde formulier, tezamen met de begeleidende tekst en uw logo naar keurmerken@mineleni.nl.

Formulier downloaden

Aanvullende documentatie

Forward

ConsuWijzer-karakter met wasmachine en laptop

Vraag of klacht? Bel ons!

088 - 0 70 70 70

5 dagen per week van
8.30-17.30u, tarief 088-nummer

Betrokken organisaties

Keurmerken

Consumententhema